Son Haberler

Benimle oynar mısın Çarşı

Benimle oynar mısın
Yönetmenliğini Aydın Bulut’un yaptığı romantik dram sinema filmi “Benimle Oynar mısın?” 27 Eylül’de vizyona giriyor.

Başrollerinde Uğur Polat, Eyşan Özhim Ertan Saban, Rıza Sönmez ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı “Benimle Oynar mısın?”, bir kadınla kızının uzun bir ayrılıktan sonra tekrar birbirlerini bulma serüveni anlatıyor.

6 hafta süren filmin çekimleri ‘mahalle ruhu’ndan hala uzaklaşmamış olan Beşiktaş’ta gerçekleşti. Beşiktaş bir semt olarak değil bir karakter olarak filmin içinde yer aldı. Bu yüzden Çarşı grubu da filmde önemli bir yerde duruyor. Yönetmen Bulut, filmle ilgili “Yaşadığımız şehir İstanbul’u her gün kaybediyoruz. Bizim olan sokaklar, parklar, alanlar bizden alınıyor. Bu film sadece Beşiktaş’a olan sevgimin değil, aslında bu şehre olan bağlılığımın ve tutkunun bir anlatımı oldu benim için” diyor ve “Beşiktaş bir karşılaşmalar semtidir. Geçmişle bu günü aynı anda bütün canlılığıyla yaşatır, beton ve çelik marifetiyle her ne kadar yok edilmekte olsa da o yine de kişiliğini korumaya çalışır. İşte bu kendini koruma ve direnmenin hikayesini anlatır filmimiz. Çarşı grubu bu hikayenin tam ortasında durur, çünkü o var oluşu ve ruh haliyle bu sokakların çok özel yaşantısıdır. O sokakların zengin geçmişini bünyesinde barındırır. Biraz Neyzen’in mizahından ve küfürbazlığından biraz Optiğin hayalciliğinden ve cesaretinden, aslında kendisine yakışan her şeyden beslenir, paylaşmasını iyi bilir” diye ekliyor.

Bulut daha önce “Ihlamurlar Altında” dizisi ve “Başka Semtin Çocukları” adlı sinema filminin de aralarında olduğu yapımlara imza atmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Gündem Sanat ~ Kültür ve Sanat blogu Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.