Son Haberler

Harbiye Açıkhava Sahnesi Dolu Dolu

Harbiye Açıkhava Sahnesi renkli bir program ile bu hafta da İstanbulluları eğlenceyle buluşturuyor.

Zülfü Livaneli


BKM organizasyonu ile gerçekleşen Turkcell Yıldızlı Geceler 13 Temmuz Cumartesi akşamı Zülfü Livaneli’yi ağırlamaya hazırlanıyor.

"Yiğidim aslanım", "Güneş topla benim için", "Nefesim nefesine", "Karlı kayın ormanı", "Leylim ley", "Ey Özgürlük" gibi parçaları ile birden çok kuşağa özgürlük, kardeşlik, sevgi mesajlarını aşılayan Zülfü Livaneli, uluslararası üne sahip Alman piyanist Henning Schmiedt’in de konuk olacağı ve 10 dakikalık Zülfü Livaneli eserlerinden oluşan bir resital sunacağı konserde en sevilen parçaları ile Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde olacak.

Mustafa Erdoğan’ın Genel Sanat Yönetmenliğini yaptığı ve kültürümüzün danslarını, kıyafetlerini, hikayesini senelerdir başarıyla temsil eden Anadolu Ateşi 14 Temmuz Pazar akşamı izleyenleri büyüleyen dans gösterileri ile Turkcell Yıldızlı Geceler'in konuğu olacak.

16 Temmuz'da ise Ebru Gündeş, Harbiye Açıkhava'da sevenleriyle buluşacak. Konseri için 30 kişilik dans ve davul ekibi Kabile Grubu ile özel olarak hazırlanan Gündeş, en sevilen parçalarını seslendirecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Gündem Sanat ~ Kültür ve Sanat blogu Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.