Son Haberler

Caz ve klasik müzik

20. İstanbul Caz Festivali, Deutsche Philharmonie Merck Orkestrası, Opera Swing Quartet ve caz sanatçısı Kerem Görsev'i bir araya getiriyor.

Philharmonie Merck Orkestrasi


20. İstanbul Caz Festivali, 16 Temmuz Salı akşamı 21.30’da Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda, Merck İlaç Ecza ve Kimya sponsorluğunda caz ve klasik müziğin bir araya geldiği bir konsere ev sahipliği yapıyor.

Almanya’nın en özgün orkestralarından şef Wolfgang Heinzel yönetimindeki Deutsche Philharmonie Merck, Opera Swing Quartet ve Türkiye’nin önde gelen caz sanatçılarından Kerem Görsev eşliğinde dinleyenleri türler arası bir yolculuğa çıkaracak.

Şef, besteci, piyanist, aranjör Wolfgang Heinzel yönetimindeki Deutsche Philharmonie Merck Orkestrası, “Teatime at the Savoy” adlı projesiyle, Opera Swing Quartet ve Türkiye’nin tanınmış cazcılarından, piyanist ve besteci Kerem Görsev eşliğinde 20. İstanbul Caz Festivali’nin en renkli işbirliklerinden birine imza atacak. Klasik müzik ve cazın birleşeceği gecede ayrıca Kerem Görsev’in, efsanevi caz piyanisti Bill Evans’a ithaf ettiği son albümü To Bill Evans’ta yer alan Mastic Pudding ve Abacco isimli parçalarının dünya prömiyerleri Deutsche Philharmonie Merck eşliğinde yapılacak.

20. İstanbul Caz Festivali’nin biletleri, Biletix satış kanalları ve Ana Gişe İKSV’den (Pazar hariç her gün 10.00-18.00 arasında) temin edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Gündem Sanat ~ Kültür ve Sanat blogu Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.