Son Haberler

Kayıp "Peter Pan" aranıyor

Kötü adamı belli olan "Pan filminin "iyi çocuğu" için seçmeler başlıyor. "Pan" ismini taşıyacak olan Hollywood yapımı Peter Pan hikayesi için oyuncu arayışı başladı. Londra'daki Wembley Arena'da gerçekleşen seçmeler Peter Pan'i canlandıracak oyuncuyu bulmayı amaçlıyor.



11 ila 13 yaş arası, 1.62 cm'den daha uzun olmayan erkek çocuklarının katılabildiği seçmelerde kötü adamın ikonik mutant "Wolverine" karakteri ile tanınan Hugh Jackman olduğu film için başrol aranacak. Warner Bros'un yaptığı açıklamaya göre seçmeye katılmak isteyen, her etnik kökenden olabilecek olan çocuklar, velileriyle birlikte 23 Şubat sabahı saat 9:00'da Wembley Arena'da olmalı. Ulaşşım masraflarının karşılanmayacağını ve seçmelerin 11:00'de biteceğini belirten şirket yoğun katılım olmasını bekliyor. Oyuncu seçmelerinde Peter Pan karakteri "hayaller dünyasında yaşayan cesur ve maceracı bir çocuk" olarak betimleniyor. JM Barrie'nin çocuk öyküsünü temel alacak olan yapımın yönetmenliğini "Anna Karenina" ve "Gurur ve Önyargı / Pride and Prejudice" filmlerinin yönetmeni Briton Joe Wright üstlenecek. Filmde Peter Pan'in düşmanı olarak Kaptan Hook değil, Karasakal boy gösterecek. Karasakal, 18.yy'ın başları boyunca West Indies ve doğu sahillerindeki Amerikan kolonileri civarında faaliyet gösteren İngiliz korsan olarak ün salan karakterden esinlenerek yaratıldı.

Filmde Karasakal'In gemisinde tayfa olarak çalışan (Kaptan) Hook ve Peter Pan'ın arkadaşlıklarının başlangıcı temel alınacak. "Tron Efsanesi / Tron: Legacy" filminden Garrett Hedlund'un da Hook karakterini canlandıracağı iddia ediliyor. Filmin çekimleri Nisan ayında başlayacak ve vizyon tarihi 2015 yazı olarak belirlendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Gündem Sanat ~ Kültür ve Sanat blogu Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.