Son Haberler

Terminatör'e yeni yönetmen

Terminatör efsanesini baştan alarak anlatacak olan yeniden çekimin yönetmen adayı görüşmelere başladı.
Terminatör

James Cameron'ın yönetmenliğiyle kült filmlerden birine dönüşen Yokedici (The Terminator) her şeye yeni baştan başlayacak. Farklı oyuncular, farklı bir hikaye ve yeni bir yorumla 2015 yılında vizyona girmesi beklenen ve üçlemeye dönüşeceği söylenen filmin yönetmenliği için ise görüşmeler çoktan başladı bile.
Game of Thrones dizisi ve yakında vizyona girecek olan Thor: Karanlık Dünya (Thor: The Dark World) filmi ile şöhret basamaklarını tırmanan Alan Taylor'da adaylar içindeki en güçlü isimlerden bir tanesi.
Taylor ile görüşmeleri sürdüren stüdyo henüz kararını vermiş olmasa da, gelen dedikodular yönetmenin görevinin kesinleşmek üzere olduğunu dile getiriyor.

Paramount ve Annapurna Pictures ortak yapımı olacak filmin senaryosunu Laeta Kalogridis ve Patrick Lussier ikilisi kaleme alıyor. Yeni nesil Terminator 5 filminin ne tür bir konuya sahip olacağı bilinmezken, orijinal serinin as aktörü Arnold Schwarzenegger geçtiğimiz aylarda başka bir rolde bile olsa geri dönüş yapabileceğini söylemişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Gündem Sanat ~ Kültür ve Sanat blogu Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.