Son Haberler

Harry Potter geri dönüyor

JK Rowling, Harry Potter
Harry Potter'ın yazarı JK Rowling, Harry Potter temalı yeni filmler için Warner Bros ile anlaştı.

Dünya çapında büyük beğeni kazanan kitap serisi "Harry Potter"ın yazarı JK Rowling, Harry Potter temalı yeni senaryolar için Warner Bros firmasıyla anlaşmaya vardı.

Senaryoların "Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? / Fantastic Beasts & Where to Find Them" kitabından uyarlanacağı ve kitabın Harry Potter ve arkadaşlarını değil, kitabın yazarı olarak belirtilen karakter Newt Scamander'ın maceralarını anlatacağı belirtildi. Bu kitap planlanan film serisinin ilki olarak düşünülüyor. Rowling yeni senaryolarla ilgili olarak, "Her ne kadar 17 yıldır kaleme almaktan mutluluk duyduğum cadılar ve büyücüler dünyasında geçecek olsalar da, 'Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?' ne bir Harry Potter devam filmi olacak, ne de Harry Potter hikayesinin başlangıcını anlatıyor olacak" dedi. Harry Potter hikayesini okuyanların aşina olduğu dünyanın aksine yeni senaryodaki Newt Scamander'ın hikayesinin Harry Potter'ın doğumundan 70 yıl önceasine dayandığını ve New York'ta geçeceğini belirten yazar filmlere Harry Potter temelli yaklaşılmaması gerektiğini söyledi. Kevin Tsujihara da, "Jo'nun bu senaryo projesi için bizi ortak olarak seçmesi bizi kesinlikle çok onurlandırdı. Onun işleri yaptığımız tüm projeler arasında açık ara en başarılı olanı. O dünya çapında okuma alışkanlıklarını değiştiren, ardından da durdurulamaz bir fenomen yaratan inanılmaaz bir yazar. Hayranların da tıpkı bizim onun hayalgücünün sınırsız eserlerini heyecanla beklediğine eminiz" dedi.

Filmin çekimlerinin ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı ancak şimdiden Newt Scamander'ın maceralarını konu alacak olan bir bilgisayar oyunu için çalışmalara başlanmış durumda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Gündem Sanat ~ Kültür ve Sanat blogu Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Tema resimleri Bim tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.